Jo Hermans
Secretariaat: / Penningmeester

Mijn naam is Jo Hermans. Ben medeoprichter van de Dorpsraad Ospel. Als geboren en getogen Ospelnaar ligt mijn hart natuurlijk in Ospel. Daarom heb ik toentertijd op op verzoek van enkele politieke partijen graag gehoor gegeven om te kijken of het haalbaar is om een dorpsraad op te richten. En het is gelukt. Met alles wat we samen bereikt hebben heeft het me veel energie gegeven om de leefbaarheid voor Ospel in stand te houden. Maar we zijn er nog niet. Met de hulp van alle inwoners moeten we verder naar 2030.

Henk Venner
Algemeen bestuurslid

Jan Smeets
Algemeen bestuurslid

Ramon Vaes
Voorzitter

Mijn naam is Ramon Vaes, mijn hele leven woon ik al in Ospel. Dit doe ik nu samen met mijn lieve vrouw en 2 prachtige kinderen.

Sinds 2015 bestuurslid en vanaf 2019 als voorzitter actief voor Dorpsraad Ospel, geheel vrijwillig en belangeloos voor onze schitterende dorpskern Ospel. Ik voel me dan ook gezegend om onderdeel uit te mogen maken van een gezellig en hecht bestuur.

Dorpsraad Ospel zie ik vanaf het eerste moment als het best bewaarde geheim van Doospel. Mijn doelstelling is dan ook om de rol en kracht breder binnen de kern neer te zetten van ons als Dorpsraad. Speerpunt daarbij is om een lage toegankelijkheid te bieden voor de inwoners, waarbij ieder zijn of haar stem kan laten klinken. Iedereen telt mee!

Ik zie mezelf als iemand die met veel energie, inspiratie en motivatie dingen bij elkaar brengt alsook in beweging zet. Hiervoor is een lange adem nodig en zeggen waar het op staat, geen blad voor de mond, met respect voor anderen is daarbij het uitgangspunt.

Dit maakt mij dan ook oprecht een trotse fan van Doospel, waar ik mij met passie en mijn gedrevenheid inzet.

Kevin Geurtjens
Algemeen bestuurslid

Vivianne Borger
Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Vivianne Borger en ik woon sinds de zomer van 2019 in Ospel samen met mijn vriend en 2 kids. Mijn ouders zijn ook deze kant op gekomen en wonen naast ons. Wij vinden het hier fantastisch! Lieve mensen, prachtige natuur en heerlijk rustig.

Ik zit in een aantal zakelijke besturen, maar Dorpsraad Ospel vind ik zo leuk omdat het om je eigen woonplaats gaat en eens keer helemaal niet zakelijk is.

Ik heb, voordat ik de stap nam om tot het bestuur te treden, mogen ervaren hoe de vergaderingen er aan toe gaan. Wat mij het meest opvalt is wat een lieve mensen er in het bestuur zitten. Ze zijn zo ontzettend betrokken en doen alles vanuit een goed hart, dat is heel mooi! Hier draag ik heel graag mijn steentje aan bij en ik wil meedenken over de mogelijkheden en ik luister graag naar wat de inwoners te zeggen hebben. Spreek mij gerust aan in de supermarkt!