Welkomstpakket voor nieuwe inwoners

Ben jij in Ospel komen wonen? Wat leuk! Dit welkomstpakket, dat aangeboden zal worden in de vorm van een mooie mand, wordt gevuld met tastbare artikelen van de Ospelse middenstanders/ondernemers, zo maak je meteen kennis met wat in deze omgeving aangeboden wordt.

Regels voor uitgave welkomstpakket
We hebben enkele regels gedefinieerd voor de uitgave van het welkomstpakket. Deze regels zullen we tot in de lengte der dagen blijven hanteren om scheve gezichten te voorkomen.

  1. Alleen mensen van buiten Ospel die in Ospel komen wonen en in het verleden nog geen binding met Ospel hadden, hebben recht op een welkomstpakket.Inwoners van Ospel die verhuizen binnen Ospel, krijgen geen welkomstpakket.
  2. Kinderen van Ospelse inwoners die binnen Ospel gaan wonen c.q. samenwonen krijgen geen welkomstpakket. Zij kennen Ospel immers al.
  3. Indien bij een bestaande (alleenstaande) bewoner van Ospel een bewoner van buiten Ospel intrekt, dan wordt er geen welkomstpakket uitgereikt (geen nieuw adres).
  4. Het welkomstpakket is enkel voor particulieren (nieuwe bedrijven in Ospel kunnen geen aanspraak maken op een pakket).
  5. Nieuwe inwoners dienen binnen 2 maanden na inschrijving bij de gemeente, aangemeld te zijn bij de Dorpsraad om in aanmerking te komen voor een welkomstpakket.
  6. Dit welkomstpakket is bestemd voor nieuwe inwoners die een koopwoning in Ospel betrekken en zich daardoor blijvend in Ospel vestigen. Nieuwe tijdelijke (korter dan 2 jaar) huurders in Ospel, hebben geen recht op een welkomstpakket.

Wilt u meer informatie over het welkomstpakket, of wilt u meehelpen aan de totstandkoming van dit pakket, neem dan contact met ons op

Welkomstmand aanvragen Sponsor worden

De Ospelse deelnemers die  te vinden zijn in dit welkomstpakket zijn:

Welkomstmand aanvragen