Dorpsraad Ospel verlicht Ospel

Wellicht is het u afgelopen Kerst opgevallen; de prachtige lichtjesboom op het Aerthijsplein. Die stond er dankzij de Dorpsraad Ospel. De vele positieve reacties op de boom waren aanleiding voor de Dorpsraad om voor de volgende kerstperioden Ospel nog iets verder aan te kleden.
Zo is het idee ontstaan om de kern van Ospel op te lichten met mooie Kerstornamenten. De verlichte ornamenten worden bevestigd aan de lantaarnpalen in het centrum van Ospel. Om het bedrag van de ornamenten bij elkaar te krijgen hebben we uw hulp nodig!

Geld inzamelen
U als inwoner van of ondernemer in Ospel kunt bijdragen aan een supergezellige en sfeervolle kerstsfeer in de kern van Ospel. Hoe meer geld er wordt in ingezameld hoe meer ornamenten we kunnen aankopen. Als we uitgaan van 16 ornamenten en deze de komende 5 jaar willen ophangen kost dat ca. Euro 12.850,00. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om meer dan het streefbedrag in te zamelen zodat we de doorgaande weg verder kunnen verlichten.

Wilt u bijdragen? 
U kunt uw donatie overmaken op het banknummer van de Dorpsraad Ospel IBAN NL 25 RABO 0128 4317 76, onder vermelding van Kerstverlichting kern Ospel

Als ondernemer kunt u kiezen uit 4 pakketten:

Bronzen kerstster:    euro 60,50
Zilveren kerstster:    euro 121,00
Gouden kerstster:    euro 302,50
Platinum kerstster:    euro 605,00

Wilt u als particulier een bijdrage doen? Onder het motto, alle kleine beetjes helpen, zijn we uiteraard blij met iedere bijdrage!

U kunt u bijdrage overmaken op het hierboven genoemde bankrekening nummer onder vermelding van Kerstverlichting kern Ospel.

Contact opnemen