De plantentorens

De plantentorens die de doorgaande weg in Ospel sierde zijn na een half jaar prachtige bloei weer opgeruimd. Na een half jaar zit het bloeiseizoen erop en staan de torens weer opgeslagen.
Dit initiatief van Dorpsraad Ospel werd dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van de Ospelse gemeenschap. Omdat we door de coronacrisis de sponsoren niet wilden benaderen, deden we een oproep om een vrijwillige bijdrage te schenken om Ospel te laten bloeien. Daar werd massaal gehoor aangegeven. DANKJEWEL!!!. En niet te vergeten, dank aan natuurlijk een 12-tal vrijwilligers die deze planten met liefde verzorgd hebben. Iedereen die een handje heeft geholpen, heel hartelijk dank! Dankzij jullie bijdrage kunnen we Ospel fleurig houden.
We vertrouwen erop dat we ook in 2021 Ospel weer kunnen sieren. Wil je helpen om Ospel fleurig te houden als vrijwilliger? Meld je dan aan via onze website of een telefoontje naar Jan Smeets 06-50424459. Sponsors zijn nog altijd van harte welkom. Kijk voor meer informatie op onze website of stort een bijdrage op Dorpsraad Ospel NL25 RABO 0128 4317 76 o.v.m. ‘plantentorens’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *