Dorpsraad Ospel zet winnaars ‘Mysterie van Ospel’ in het zonnetje

Yvonne en Kevin zijn maandagavond op pad gegaan met twee heerlijke vlaaien van bakkerij Kessels om de twee winnaars van het ‘Mysterie van Ospel’ in het zonnetje te zetten.

Dorpsraad Ospel heeft sinds 1 februari 2021 een nieuwe website. De lancering gebeurde op een ludieke manier… Al sinds december hing er een groot spinnenweb mét een spin erop tussen de vlaggenmasten aan het Aerthijsplein/O.L. Vrouwenstraat. Een week later troffen inwoners daaraan een jas op een kledinghanger. Weer een week later stond er een enorme ooievaars-knuffel vastgebonden aan één van de vlaggenmasten. De laatste hint was een slinger met daarop” Weet jij het?” De oplossing was: Website Dorpsraad Ospel in een nieuw jasje. Wij als dorpsraad kregen veel reacties toegestuurd. Linda Pellemans en Bea Truijen wisten wisten het mysterie op te lossen, en daarom werden zij verrast met een heerlijke aardbeienvlaai.

Dorpsraad Ospel is trots op de nieuwe website en is blij te vermelden dat alles nu een stuk overzichtelijker is geworden.